STARTUPLAND CO., LTD

Always understanding customers to bring the most useful services

ABOUT US

StartupLand is a Legal Consulting and Accounting – Tax services company, with more than 5 years of experience, has been trusted and highly appreciated by domestic SMEs for the quality of services.
StartupLand prides itself on having a team of highly qualified, prestigious, enthusiastic, professional and experienced professionals in many fields.

CUSTOMERS FEEDBACK

"The process of Investment Registration License is quick, which saves a lot of time for businesses"
Hong Tu
The representative of artist Huynh Lap
"StartupLand has helped me with all the issues from Legal, Accounting, to other intensive issues that I need to consult. Help me feel secure to develop."
Phan Hoai Tran
Director of Dai Phat construction Company
"Accurate accounting service, professional accountant, tax settlement in the direction that is beneficial to the enterprise"
Mr Hai
Director of Hung Han transport Company
"Registration of trademark protection helps us to be more secure in developing our business chain and avoiding the risk of trademark theft and counterfeiting."
brand representative
AFENG bathroom furniture

WHY CHOOSE US?

Legal advice

On-site support with 24/7 service - Enthusiastic advice, easy to understand

Cost savings

Consulting Options and Services to save maximum costs for businesses

Information security

Commit to 100% confidentiality of all customer information

Quick process

Simple, fast, accurate, punctual, effective, StartupLand's standard

Professional team

Highly qualified, reputable, enthusiastic and experienced

Ecosystem of businesses

Where companies are established, linked together to create a "sustainable development ecosystem".

Contact US

Setting up a company is easy,
Accounting and Tax is clear,
effective corporate governance

Industry code lookup system

STARTUP POLICY with 0$ capital

FAQs

– Đăng ký dịch vụ Thành lập công ty: Quý khách chỉ cần chuẩn bị trước 3 bản sao y bản chính (công chứng) mới nhất (thời hạn công chứng không quá 3 tháng trở lại)

– Đăng ký Dịch vụ kế toán – Thuế: Quý khách cung cấp bản chụp/ bản scan giấy phép kinh doanh/ MSDN, và thông tin liên hệ, StartupLand sẽ liên hệ tư vấn sớm nhất.

StartupLand cam kết không phát sinh thêm các khoản chi phí khác, ngoài các khoản phí, lệ phí mà chúng tôi đã thông báo cho bạn bằng văn bản.
Các khoản chi tiêu có thể phát sinh sau khi công ty bạn được thành lập, mời bạn tham khảo tại mục “Dịch vụ StartupLand khuyên dùng”

Loại hình “Công ty TNHH 1 thành viên” hay “Công ty TNHH 2 thành viên trở lên” hay “Công ty cổ phần”…
Mời quý khách tìm hiểu chi tiết tại bài viết này!

Các bước cần tiến hành sau khi công ty được thành lập: xem chi tiết tại Dịch vụ khuyên dùng sau khi công ty được thành lập

Tuỳ thuộc vào từng giai đoạn phát triển của doanh nghiệp mà Người đứng đầu có quyết định phù hợp:

+ Đối với công ty mới thành lập, đang ở giai đoạn chuẩn bị, tìm hiểu, thăm dò thị trường, phát triển đội ngũ kinh doanh là chủ yếu. Giai đoạn đầu này hầu như doanh nghiệp tiêu tốn rất nhiều các khoản phí, do đó việc tiết kiệm chi phí là 1 trong những yêu cầu quan trọng của công ty. Hơn nữa, các công việc văn phòng còn ít, không phát sinh thường xuyên, vì vậy sẽ thật lãng phí nếu tuyển dụng nhân viên kế toán trong giai đoạn này. Do đó, Dịch Vụ Kế Toán – Thuế là lựa chọn khuyên dùng cho các Chủ doanh nghiệp.

+ Ở giai đoạn công ty đã phát triển ổn định, khối lượng công việc nhiều cần xử lý và đảm bảo tính liên tục, có 2 phương án chủ doanh nghiệp có thể lựa chọn:

  • Một là xây dựng và tuyển dụng hệ thống kế toán thuế cho doanh nghiệp, đánh đổi với rủi ro doanh nghiệp có thể gánh chịu nếu xây dựng hệ thống kế toán và tuyển dụng người không phù hợp, tốn nhiều thời gian và nhân lực, chi phí tăng cao do đội ngũ cồng kềnh…
  • Hai là tiếp tục sử dụng Dịch Vụ Kế Toán – Thuế (gói nâng cao), các rủi ro về việc sai sót xử lý chứng từ hoá đơn được chuyển giao, tính liên tục của công việc được đảm bảo, tiết giảm chi phí và thời gian vận hành, tuyển dụng, đào tạo… mà vẫn có được một đội ngũ, một Hệ Thống Kế Toán – Thuế mạnh mẽ, năng lực và kinh nghiệm dồi dào.

If you have any other questions, don’t hesitate to contact StartupLand!